“Ελευθερία μια ιστορία” – θεατρική ομάδα Τήνου ‘’Θεατροποιειο’’

  • Καλλιτέχνης: θεατρική ομάδα Τήνου ‘’ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΕΙΟ’’
  • Μορφή τέχνης: Θεατρό
  • Χώρα παρουσίασης έργου: Ελλάδα
  • Χώρα Προέλευσης Καλλιτέχνη: Ελλαδα
  • Χρόνος Κατασκεύης: 2018

Ξέρεις η τέχνη δεν είναι πάντα κρυμμένη σε θεατράκια ή γκαλερί μεγάλων πόλεων που δεν ήξερες ή δεν είχες φανταστεί ότι κρύβονται σε μικρά στενάκια γεμάτα διανοούμενους και ατμόσφαιρα. Η τέχνη κάποιες φορές κρύβεται ανεπαίσθητα πίσω από συναντήσεις με μηχανάκια σε νησιώτικους παραλιακούς δρόμους. Τη μέρα που θες να γυρίσεις πίσω στο σπίτι σου, να δεις και το γατί σου να κάνεις ένα οφ από τη δουλειά σου, τότε ο καιρός καταστρέφεται και σε αποκλείει στο νησί. Πέφτεις πάνω σε μια φιλενάδα που είχες κάνει το καλοκαίρι και σου λεει τι καφε, το βράδυ έχω παράσταση… έλα να τη δείς αν και… είναι sold out αλλά κάτι θα κάνουμε.

Ελευθερία… Μια ιστορία λοιπόν, μια θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα Τήνου ‘’ΘΕΑΤΡΟΠΟΙΕΙΟ’’ στο χώρο της θεατρικής ομάδας στο λαγκάδι Παλλάδας στη Χώρα Τήνου,  γύρω στις 20:30 ένα Σάββατο βραδυ. Ένα θεατρικό με αφορμή ένα πολύ δύσκολο και δύσβατο θέμα όπως αυτό της κατάθλιψης.

eleytheria

Μία εξαιρετικά σύγχρονη και έξυπνη σκηνοθετική προσέγγιση με μεγάλο σεβασμό στο πρωτότυπο και με μεγάλη ικανότητα προσαρμογής στην Ελληνική και δή στην Τηνιακή πραγματικότητα. Ένα θεατρικό που αναγνωρίζει και τοποθετείται απαλά και προσεγμένα στο χώρο και το χρόνο του αλλά ταυτόχρονα η πρωταγωνίστρια του μας χαρίζει στιγμές μεγάλης συναισθηματικής έντασης, τόσο χαράς όσο και μελαγχολίας. Είναι ωραία που κρύβεται μερικές φορές η τέχνη.

eleytheria2

Το “Ελευθερία μια ιστορία” παρουσιάστηκε όλο το Φεβρουάριο από τις 9-25 Φεβρουαρίου Παρασκεύες – Κυριακές αλλά θα παραταθεί για δύο ακόμα παραστάσεις!!

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Γεωργιάδου

Ερμηνεία: Ελευθερία Αφεντάκη

Μουσική Επιμέλεια: Σοφία Ρουμάνη

Φωτογραφίες-Βίντεο: Γιάννης Τουφεκλής

Κοστούμι: Φωτεινή Ξενάκη

 

Bιογραφικό Ομάδας Θεατροποιείο