Φθινόπωρο… με Mahogany Sessions

Ήρθε η ώρα για φθνιπωρινή μουσική από το Mahogany Sessions. Το Mahogany κατοικοεδρεύει στο Λονδίνο, στήνει συγκροτήματα και μουσικούς σε αναπάντεχα μέρη όπως εσωτερικά σπιτιών, λειβάδια, ναούς, στέγες, δρόμους και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Στη συνέχεια δημιουργεί πολύ καλαίσθητα βίντεο (ακούς μπουμπού) και τα ανεβάζει στο ομώνυμο κανάλι στο Youtube. Σε κάθε βίντεο υπάρχει μία πολύ σύντομη εισαγωγή όπου το συγκρότημα μας συστήνεται και μας ανακοινώνει το τραγούδι που θα ακολουθήσει.

Delivering great music to your ears and eyes, as often as possible.

Στη σελίδα τους στο Facebook δεν προσδιορίζεται η συχνότητα ανεβάσματος ή δημιουργία των βίντεο πέρα από το όσο πιο συχνά μπορούμε… που εγώ προσωπικά πολύ το σέβομαι και πολύ ειλικρινές το βρίσκω. Ακολουθεί για τους γνωρίζοντες τα χνάρια της θρυλικής πια Blogoteque, η οποία και ανέδειξε αυτό τον ασυνήθιστο τρόπο προώθησης των μουσικών.  Οι μουσικοι που παρουσιάζονται είναι συνήθως άγνωστα ονόματα και κατά βάση indie.

Στην ακόλουθη λίστα θα ακούσουμε και θα δούμε ονόματα όπως: Kenzie May, Seafret, Osca, Dancing Years, JP Cooper, Hozier, Dan Croll, James Bay, Bastille, τον μικρό θεούλη Gary Clark Junior etc etc.

 

Εδώ από κάτω μπορείτε να βρείτε τα links του Mahogany … με πληροφορίες για τους μουσικούς… φωτογραφίες…αναφορούλες και διάφορα άλλα ενδιαφέροντα. Checkemout.

Mahogany Tumblr // Mahogany Fb